• Hírek
  • Berry Alloc vízzáró laminált-burkolat

Blog

Berry Alloc vízzáró laminált-burkolat

Az INKU-nál mindent megteszünk, hogy a legújabb piaci trendeket és legfrissebb technológiákat elsőként mutassuk be partnereinknek.

Egyik tavaszi különlegességünk a BerryAlloc® kiváló minőségű új laminált és LVT termékcsaládjai. A termékpaletta laminált padlót, parkettát, LVT burkolatot, valamint falpaneleket tartalmaz.

A hatalmas választékú BerryAlloc új lamináltpadló kollekciója rengeteg újdonságot kínál, a kreativitásnak csak a képzelet szab határt: az extra hosszú és extra széles lapokat elsősorban tágasabb terekhez ajánljuk, de választhatjuk a klasszikus parketta-megjelenést, vagy a napjainkban oly divatos extra keskeny lapokból összeállított halszálka mintázatot is. Az Ocean és Eternity minőségek különlegessége a vízzel és nedvességgel szembeni rendkívüli ellenálló képesség, így azok konyhában, vagy fürdőszobában is gond nélkül használhatók.

A BerryAlloc laminált padlók rendkívül dekoratívak és divatosak, profi klikk rendszerüknek köszönhetően könnyen telepíthetők, felületük karcálló és kevés karbantartást igényelnek. A BerryAlloc® életre szóló garanciát vállal lakossági használat esetén.

Berry Alloc Ocean 8 V4 Canyon Brown laminált
Ocean 8 V4 Canyon Brown laminált

Kövessen minket!

Kapcsolat

INKU Kft.
1117 Budapest, Budafoki út 183.
+36-1-206-65-82
info@inku.hu
Üzleteink