Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

Bevezető

Jelen használati alapelvek az INKU (www.inku.hu) weboldalra, annak használatára, a weboldal adatgyűjtési és kezelési módjára vonatkozik, amit Tisztelt Látogató a weboldal megtekintésével elfogad. Az INKU Látogatóinak javasolja, hogy jelen alapelveket olvassák el, ha pedig a leírtakkal nem értenek egyet, navigáljanak el a weboldalról. Az INKU - a weboldal előzetes bejelentés nélküli módosításának jogát is beleértve - minden jogot fenntart, kivételt képeznek a partnerek logói és elnevezéseik. A weboldal használatából származó bármilyen kárért, így a látogatói generált tartalmakért az INKU nem tud felelősséget vállalni. Az INKU nem garantálja a weboldal hibamentességét és állandó 100%-os közzétételi (rendelkezésre állási) állapotát.

Etikai normák és ajánlások, törvényi rendelkezések

Az INKU Látogatóinak információs önrendelkezési jogait biztosítja és védi személyes adataikat. Az MTE és MRSZ etikai kódexével és az Online Privacy Alliance ajánlásaival harmonizálva eleget tesz a személyes adatok gyűjtésére, kezelésére, megőrzésére vonatkozó hatályos jogszabályoknak, így a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló és az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló törvénynek, a hírközlésről és a hírközlési szolgáltató adatkezelésének feltételeiről szóló törvényi rendelkezéseknek, valamint a hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról szóló kormányrendeletnek. A weboldal külön, meghatározott célból nem gyűjti gyermekek személyes adatait.

Weboldal használata

Látogató elfogadja, hogy a weboldalt a törvényes keretek közt, rendeltetésszerűen köteles használnia. Az INKU rögzítheti a látogatói web-statisztika adatokat, így az időpontot és dátumot, az IP-címet, szolgáltató nevét, az országot, a látogatott aloldalakat, és további automatikusan kinyerhető böngészési adatokat.

Használati alapelvek

Az INKU-nak jogában áll jelen alapelveket módosítani, de nem módosíthatja úgy, hogy a tartalom eltérjen az eredetileg meghatározott céloktól, elvektől és a hatályos jogszabályoktól. Az INKU köszönettel fogadja a véleményeket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Budapest, 2009. március 11.

www.inku.hu

Kövessen minket!

Kapcsolat

INKU Kft.
1117 Budapest, Budafoki út 183.
+36-1-206-65-82
info@inku.hu
Üzleteink